miércoles, 3 de abril de 2013

ObseSSion


 
 

ObseSSion: The Films of Jess Franco

 

Autores:  Lucas Balbo, Peter Blumenstock,  Christian Kessler

Año: 1993

 

 

Material Adicional  de Tim Lucas

Prólogo de   Howard Vernon

Enlace ObSSesión:


Comentarios

Jess Franco puede ser una obsesión, y esta Obra que podéis leer desde la Sombra de Sirio hace un análisis de todas las películas de Jess …. Bueno… de todas hasta 1993, cuando todavía faltaba lo Mejor.

Una guía para empezar a ver las dimensiones de la obra de este director, y que sin duda se debe ampliar, recomendando la obra de Carlos Aguilar editada por Cátedra de título Jesús Franco.

A continuación el prólogo de Howard Vernon y un poco del Necronomicón… algo más para recordar….

PRÓLOGO
 



Enlace Necronomicón

 
 




5 comentarios:

Anónimo dijo...

Hauríem de recuperar la categoria cinematogràfica d'art i assaig!

Astrum dijo...

En el cas de Jess Franco la categoria d’Anti-art i Dessassaig ....

Armi dijo...

Jo, de fet, continuo sent molt i molt desconeixedor de la seva obra, i no se fins a quin punt em vindrà be o tindré ocasió d'anar veient més coses en un futur... El dol que s'expressa per aquí ara mateix jo el vaig sentir prou més, en el seu moment (i perdoneu!) per Paul Naschy, figura a la que sempre he tingut molt més present.

"Vampyros Lesbos", "La Tumba de los Muertos Vivientes" i "Killer Barbies" son les que tinc gravades per algun lloc. Recordo vagament haver vist "Necronomicon" fa molts anys a la tele i... Be... Ara no se si era seva també una versió de Dràcula amb Christopher Lee que pretenía ser, en els seus rétols d'encapçalament, "la primera veritablement fidel a la novel·la" (perdó si aquí foto la pota, que no ho se).

Home! També tinc per algun lloc allò de "Karate a Muerte en Torremolinos", on sortia ell (no?)...

I un reportatge-entrevista de fa uns quants anys que em va passar E.G., on surt ell explicant de tot sobre la seva vida i obra (amb la Lina Romay al costat en molts fragments, fumant tots dos tota l'estona).

Com veieu comentari llarg, però llista ridículament curta (i amb dubtes) per al cas. Accepto recomanacions específiques. Gènere preferent: Terror fantàstic.

Anónimo dijo...

Astrum, li he dedicat un apunt al Jess Franco i he posat un enllaç cap el teu bloc.

http://enarchenhologos.blogspot.com.es/2013/04/jess-franco-yes.html

Josep dijo...

Ostres, molaria una marató JESS FRANCO en homenatge a l'autor.