martes, 19 de abril de 2011

Hellraiser Cómic


‘Se lo advierto: al final de este prefacio las cosas van a ponerse horribles.’

Con estas palabras se presenta la edición en cómic de la Saga Hellraiser, un cómic book que empezó con tres historias alrededor de la mitología creada por Clive Barker, con los Cenobitas en su centro aVIVAndo los fuegos del Infierno. Más tarde el mismísimo Pinhead se convirtió en el EjE de la colección y con sus Clavos llegó el EspanTO.

No se trata de una adaptación pura y dura, las historias remiten a la obra de Barker muy, MUY, libremente, con:
Guión: Eric SALTZGABER Dibujo: Jonh BOLTON
Guión: Sholly FISCH Dibujo: Dan SPIEGLE
Guión: Jan STRNAD Dibujo: Bernie WRIGHTSON

Ellos llenan el vacío cósmico de Horror que falta en un Universo Marvel lleno de Superhéroes en mallas gritando: Vengadores reuníos….. bueno, eso será pronto, cuando después de los estrenos de Thor y el Capitán América se junten con Iron Man y alguno más.

El Universo Hellraiser ha inspirado a muchos artistas de lo negro, y por ello, no solamente en cómic aparecen historias, también hay obras de reconocidos que libran sus demonios a la tinta y entinta que vale la pena verlo.

Así que os dejo con Hellraiser, el Cómic, sin comerlo ni beberlo, para Verlo.

Enlace:

Cómic HellraiSer: http://www.megaupload.com/?d=1YZ1AJOD

Enciclopedia Hellraiser: http://www.cenobite.com/wiki/index.php?title=Main_Page

FOTOS











4 comentarios:

Armi dijo...

Oh! Més sobre Hellraiser! Què be!

El cas és que ara mateix estic fent servir una conexió a internet que no és de tarifa plana i no em ve gens be d'abusar-ne. Especialment per descarregar coses. Així que em reservo els links.

Jo conec dos exemplars del còmic editats aquí, en castellà (Potser que aquí no se'n publiquéssin més que aquests dos? Pregunto...).

Per cert que, més enllà de de les dues primeres pel·lícules, l'evolució cinematogràfica de la saga la trobo semblant a lo que he vist en còmic: La franquícia com a excusa i motiu, però ja amb tota mena de llibertats en la manera d'assolir-la i inventar-ne històries i afegitons més be desentesos dels plantejaments originals...

Astrum dijo...

Efectivament... i aviat un nou Hellraiser, a veure que passa....

Armi dijo...

Hola de nou, Astrum.

Recuperada avui mateix la meva conexió habitual a internet, de tarifa plana i tal, de seguida he anat a buscar els còmics que oferies aquí.

Hi ha coses que no coneixia. Sobretot els còmics aquests de Pinhead com a protagonista... Lo que a mi em passa és que no se anglés... Soc prou gran com per a haver anat a l'escola quan encara es deia E.G.B... I llavors encara no s'estudiava l'anglés... I jo personalment tampoc no tinc més estudis... Així que, tot allò que no em vingui traduït, poooossss....

Veig, sigui com sigui, que un parell dels links corresponen als dos exemplars de còmic (editats en castellà) que jo ja coneixia en paper. I que vaig llençar la pregunta a l'aire de si només deurien ser aquests dos números els úics publicats i editats aquí...

Encara més! (Si m'ho permets): Recordo que va ser el nostre comú amic (ja no en tinc cap dubte de que és el mateix) E.G., el que em va mostrar un d'aquests còmics de "Hellraiser", que no era cap dels que havia vist jo abans, traduïts al castellà, ni tampoc res de lo que tu ofereixes aquí en anglès:

Era una edició en francès d'un altre àlbum d'historietes variades de diversos autors i guionistes. Un altre més... Però en francès!... I resulta que jo de francès tampoc no en se!!!

Astrum dijo...

Crec que solament es van fer aquests 2 còmics en castellà... i els altres en anglés...
A10 AX